Wat moet ik doen om mij online te registreren?

Download de PDF versie

Zorg dat je je paspoort bij de hand hebt.

De gegevens die je invult, zijn in twee delen opgesplitst.


Logingegevens

Gebruikersnaam: Deze mag geen spaties bevatten, en enkel bestaan uit letters en cijfers. Ook een streepje of underscore is toegelaten. Dit is de naam die je vertegenwoordigd op de site, zoals bij het plaatsen van een reactie, of reageren in het Forum.

Paswoord: Het paswoord moet bestaan uit minimum 6 tekens, waarvan zeker 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Denk hier dan even over na, zodat je het goed kan onthouden.


Persoonsgegevens

Discipline(s): Hier geef je in het kort op wat je discipline(s) is(zijn). Deze info wordt enkel doorgestuurd naar het bestuur. Nadat je registratie volledig is afgehandeld, kan je meer in detail gaan bij het maken van je persoonlijk album.

U wil zich registreren als ( keuzelijst )

“Actief lid ( kunstenaar )” Maak deze keuze uit de lijst om als kunstenaar te registreren.

“Enkel steunend lid ( vrijwilliger )” Dit is voor leden die geen kunstenaar zijn, maar enkel willen helpen bij het opzetten en afbreken van evenementen. Bijvoorbeeld de partner van een kunstenaar.

Voornaam & Achternaam: Dit spreekt voor zich.

Emailadres: Dit spreekt voor zich. Let wel op: je kan niet het emailadres van iemand anders gebruiken, omdat elk emailadres maar 1 keer mag gebruikt worden.

Land: Kies je land van herkomst uit de keuzelijst.

Adresgegevens & Geslacht: Dit spreekt voor zich.

Geboorteplaats & Geboortedatum: Dit spreekt voor zich.

Staat van beroep Maak een keuze uit de lijst.

Rijksregisternummer: Om uw privacy te beschermen, wordt dit nummer niet opgeslagen in de database. Dit wordt enkel doorgegeven aan het bestuur, en offline bewaard en enkel voor Belgische leden! Wij hebben dit nummer nodig, omdat helpen bij het opzetten of afbreken van evenementen wettelijk aanzien wordt als vrijwilligerswerk. Hierdoor moeten wij bij controle een vrijwilligersregister kunnen voorleggen van alle mensen die op het moment van de controle aanwezig zijn.

Nummer Identiteitskaart: Om uw privacy te beschermen, wordt dit nummer niet opgeslagen in de database. Dit wordt enkel doorgegeven aan het bestuur, en offline bewaard en enkel voor Nederlandse leden! Wij hebben dit nummer nodig, omdat helpen bij het opzetten of afbreken van evenementen wettelijk aanzien wordt als vrijwilligerswerk. Hierdoor moeten wij bij controle een vrijwilligersregister kunnen voorleggen van alle mensen die op het moment van de controle aanwezig zijn.

Telefoonnummer vast & GSM: Dit spreekt voor zich. In je profiel heb je achteraf de keuze of je je adresgegevens en/of telefoonnummer(s) zichtbaar wil voor andere leden.

U mag vrijwilligerswerk uitvoeren? Bij twijfel, gelieve eerst goed te informeren! Bijvoorbeeld voor mindervaliden is het soms niet toegestaan ( ook al is het kosteloos! ). Indien u “Enkel steunend lid ( vrijwilliger )” heeft gekozen, bent u automatisch vrijwilliger!

Wenst U onze nieuwsbrief te ontvangen? Door middel van deze nieuwsbrief worden de leden op de hoogte gehouden van komende evenementen en vergaderingen in de vereniging.

U gaat akkoord met de Toetredingsvoorwaarden van ARTificium vzw. Dit spreekt voor zich. Door op de link te klikken kan je de algemene voorwaarden ook lezen.

Door op de knop “Registreren” onderaan de pagina te klikken, zal de registratie doorgevoerd worden. Bij eventuele foute ingaven, of vergeten ingaven zal je hier een melding van krijgen.

Het bestuur van ARTificium vzw verbind er zich toe om alle persoonlijke gegevens van zijn leden enkel binnen de vereniging te gebruiken, en nooit zal doorgeven aan derden!

Veel succes met de registratie.

Copyright © 2022 - ARTificium vzw
kunstenaarsvereniging
Webdesign by Eye